HOE HET ALLEMAAL BEGON

Albert Gillis | Drone operator

AMBIDRONES is een onderdeel van AMBIGU MEDIA PRODUCTIONS, dat staat voor up to date service wat betreft video en film. Oorspronkelijk waren het vooral bedrijfsvideo’s en huwelijken die werden gefilmd. In 2006 werd een eerste website gerealiseerd. Combinatie van beide onderdelen, video en webdesign, zorgde voor een perfecte match. Sinds 2009 werd er nog een derde peiler toegevoegd, fotografie. Wat begon in bedrijven breidde snel uit  naar studiofotografie. De stap naar luchtfotografie was heel klein. Het bleef niet enkel bij luchtfotografie. Drones maken perfecte videobeelden in 4K resolutie. Deze dronebeelden vormen de perfecte aanvulling van waar het ooit mee begon….

Droneoperator Albert Gillis is in het bezit van Lic. klasse 1 -High risk. Hij is ook in het bezit van een OPS, Operator Manual. Dit wil zeggen, wanneer men operator is, men niet enkel mag vliegen maar ook afwijkingen kan aanvragen bij het DGLV. (Directoraat Generaal van de Luchtvaart).

Uiteraard zijn we ook helemaal in orde wat betreft verzekeringen en geneeskundige attesten.

Sterke punten bij Ambidrones is de kennis van het editen van de beelden. Programma’s als Adobe Pemiere en After effects voor video en Photoshop en Light room voor foto’s worden spelenderwijs geïntegreerd waar nodig.

Albert Gillis | Drone operator

Wat kan ik voor u betekenen?

Foto’s nodig

Met de Hasselblad-camera aan de beeldkwaliteit  geweldig. Een nieuw ontworpen 1-inch cmos-sensor, een ISO gevoeligheid van 100-6400 en een diafragmareeks van f/2.8-f/11. Fotoresoluties van 20MP

Video nodig

Video opnemen met een maximale bitrate van 100 Mbps met H.265 compressie, 4K video tot 30fps en HD video tot 120fps.

Operator nodig

De belangrijkste competentie van een drone-operator is dat een drone-operator zich houdt aan wet- en regelgeving. Verantwoordelijkheidsgevoel is dan ook belangrijk als drone-operator, omdat ongelukken of andere vervelende situaties met drones voorkomen moeten worden

Mavic 2 pro open